top of page

Nachricht

13/09/2023

Proizveden prvi komad

Imamo zadovoljstvo podeliti sa vama izuzetnu vest - danas smo proizveli prvi komad na novom HAAS VF4SS obradnom centru.

Ovaj važan događaj označava početak nove ere u našem proizvodnom procesu.

Ovaj važan korak napred otvara vrata za nove mogućnosti i podiže našu kompaniju na još viši nivo konkurentnosti na tržištu.

Ostanite sa nama dok zajedno s ovom moćnom mašinom istražujemo nove horizonte proizvodnje i ostvarujemo još veće uspehe!

Proizveden prvi komad

06/09/2023

Prvi CNC obradni cetnar sa 4 ose isporučen u proizvodnu halu

S velikim oduševljenjem želimo podeliti sa vama izvanrednu vest - naša proizvodna hala sada je bogatija za najnoviju tehnološku investiciju, naš prvi CNC Obradni Centar.

Novi CNC obradni centar će unaprediti naše proizvodne kapacitete, jer donosi visok stepen preciznosti, brzinu i efikasnost u svaku fazu proizvodnje. Sa mogućnošću obrade različitih materijala i oblikovanja složenih komponenti, očekujemo ubrzanje procesa proizvodnje i još veću tačnost u svim našim proizvodima.

Osim toga, ovaj CNC Obradni Centar je opremljen najsavremenijim softverom koji omogućava programiranje i simulaciju obrade, što doprinosi smanjenju vremena postavljanja i povećava efikasnost proizvodnje. To nam omogućava da budemo još agilniji i brži u odgovaranju na zahteve tržišta.

Najvažnije od svega, želimo se zahvaliti svim članovima tima koji su radili na implementaciji i instalaciji ovog vrhunskog uređaja. Vaša stručnost i posvećenost su ključni faktori u ostvarivanju ovog uspeha.

Prvi CNC obradni cetnar sa 4 ose isporučen u proizvodnu halu

24/06/2023

Odluka o zakupu hale i kupovini mašina

Nova era proizvodnje na horizontu: Potpisivanjem ugovora o zakupu proizvodne hale i akviziciji CNC mašina iz HAAS-a, kompanija postavlja temelje za još veći uspeh!

Potpisivanjem ugovora o zakupu proizvodne hale i akvizicijom CNC mašina iz renomiranog proizvođača HAAS-a, naša kompanija je zakoračila u novo poglavlje svog poslovanja. Ova odluka predstavlja značajan korak ka proširenju proizvodnih kapaciteta i optimizaciji proizvodnog procesa.

Nova proizvodna hala pružaće nam dovoljno prostora za implementaciju modernih tehnoloških rešenja, čime ćemo povećati efikasnost i smanjiti vreme proizvodnje. Uz to, omogućiće nam da istovremeno radimo na više projekata i lakše se prilagođavamo promenljivim zahtevima tržišta. Proširenje kapaciteta će, takođe, stvoriti nove mogućnosti za zapošljavanje lokalne radne snage i jačanje našeg angažovanja u zajednici.

Uz zakup proizvodne hale, odlučili smo investirati u najsavremeniju CNC tehnologiju koju nudi renomirani proizvođač HAAS. CNC mašine će biti srce našeg proizvodnog postrojenja, jer pružaju preciznost, ponovljivost i automatizaciju koja će poboljšati kvalitet naših proizvoda. Sposobnost CNC mašina da obrađuju različite materijale i oblikuju ih u kompleksne geometrije, omogućiće nam da proširimo našu ponudu i bolje odgovorimo na zahteve kupaca.

Nadograđivanjem naše proizvodne infrastrukture, očekujemo rast našeg poslovanja i jačanje konkurentske pozicije na tržištu. Ova investicija potvrđuje našu posvećenost kontinuiranom unapređenju i inovacijama. S ponosom nastavljamo da gradimo našu viziju o vodećem igraču u industriji, oslanjajući se na najbolju opremu, vrhunski tim stručnjaka i posvećenost izvrsnosti u svakom segmentu našeg poslovanja.

Odluka o zakupu hale i kupovini mašina
bottom of page